Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 29 de setembre del 2017

Benvinguts a un nou curs i materials de classe inici de curs

Estimats alumnes i pares, comencem un nou curs amb totes les ganes i la energia de fer realitat un grapat de nous projectes i aprenentatges.

Ací en este espai tindreu la informació sobre l'asignatura de cor, activitats, materials, concerts i tota aquella informació que estime convenient que conegau.

Informació de l'assignatura:

Materials: per a la classe de cor els alumnes necessitaran una carpeta amb tapes dures (preferiblement de color negre) i fundes de plàstic per a dur les partitures que treballarem a l'aula, i un llapis. Els materials estan en una carpeta virtual de Dropbox per cursos. Heu de descarregar i imprimir en casa els materials del vostre curs.

Cor 1er i 2on

https://www.dropbox.com/sh/6s3f4qjzhtw0jj8/AABA0TKD5gcbUavgk-siPdPXa?dl=0

Cor 3er i 4rt:

https://www.dropbox.com/sh/0mz9bzfltvedsfd/AAAfYyntF7uRvt41R6AB2CqCa?dl=0

Cor E. profesional:

https://www.dropbox.com/sh/npbk4xdosk9at23/AAAmchmBeYwNWx0b53f-J-cba?dl=0

Complement Coral:

https://www.dropbox.com/sh/arb675i5vppfcz6/AAD5u4MUqrk_WfC-2IsV9uDMa?dl=0

Assistència: la assistència a les classes, igual que a la resta de classes del conservatori, és totalment necessària, però en este cas per les característiques de l'asignatura encara més, pel fet de haver de treballar de forma conjunta que és esencialment un dels fonaments del cor.

Participación en activitats: el treball que realitcem a l'aula és un treball incomplet si no el duguem a un escenari. Per la qual cosa la participació en els concerts i altres activitats proposades será imprescindible per a aconseguir els objectius marcats.

Comunicació amb el profesor: a través del correu electrònic del centre o el que firma les entrades d'esta página: josafrancisco@gmail.com

Vestuari per a concerts: per a cada actuació s'informarà de manera anticipada del vestuari que han de dur els alumnes. De forma genérica els alumnes haurien de vestir camisa o blusa de color blanc, i pantaló o falda de color negre o color obscur semblant, amb sabates de vestir.

Salutacions,

Jose Fco.